FOXY lady

IMG_1668

IMG_1657

Ifølge den verdensberømte fotograf, Peter Knapp, hører Slavka Pavic til blandt sit lands vigtigste fotografer i det 20. århundrede. Jeg har mødt hende. Mere end en gang i hendes hjem i Zagreb. Hun er det levende bevis på, at det er okay at græde over spildt mælk, men at livet er mirakuløst, og smukt. Og har man blot det mindste talent – må man gøre noget ved det. Mere om Slavka på linket her: STORYTELLING

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: