Dinosauernes tid

I går – bag dukkede ruder så jeg konturerne af en drøm der synes langt borte nu. Men jeg kunne se armene, de nøgne skuldre, og håret der fejede frem og tilbage, frem og tilbage inde mellem den satans gyvel – der før lyste gult men falmede som altid og nu? Nu står også den og triumferer med sit stride sind i sandet. Sænk den fart hvormed vi ældes. Stop tiden. Rul mig tilbage til Dinosauernes tid. Så Kron dog mine dumheder. Spænd din bue hårdt. Dræb om nødvendigt – Gør det! Gør det, jeg beder dig, nu hvor selv fuglene tier.  

Mon du husker mit navn?

Og fik du senere ro?

Mon du føler et savn,

Slog jeg troen itu?

Jeg drømte et øjeblik om at være en rasende forårsbebuder i dit vindue. Syg af jalousi. I stedet forblev jeg tavs. Da jeg rejste fulgte du med. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: