KAFFETID

IMG_2776

Om morgenen drak jeg min kaffe, jeg mindes bestemt du bryggede den i kærlighed, det plejer du at gøre.
senere samme dag skubbede jeg dig så du faldt – jeg troede virkelig jeg var blevet sindssyg – men en drøm var det ikke – det var dig på gulvet på blødende knæ, og mig der forbandede vores liv – og udenfor sneede det, måske var det den smukkeste dag i januar endnu, den dag du lavede kaffe til mig og jeg skubbede vores kærlighed ud over kanten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: