NÆSEHORN

ukendt1

40 x 70 cm. Plywood.

Og jeg er fuglen der sidder på din ryg. Sammen med tusinde andre.

Jeg vil hellere  være et næsehorn. Ikke et forvirret og vredt et af slagsen.

Jeg vil være dit yndlingsnæsehorn.

Et kærligt, tykhovedet et af slagsen, som fortsætter i den retning, jeg udstikker. Og med dig lige i hælene. Eller på ryggen. Måske aller bedst på himlen over mig. Så jeg kan se du folder dine vinger ud, og flyver helt selv.

Jeg vil være dit yndlingsnæsehorn .

og ser du mig sænke hovedet fra den himmelblå, så frygt mig ej – jeg er slet ikke farlig. Jeg er bare træt og ikke vred. Kun lidt bange, fordi du flyver så modigt og let, og væk indtil jeg ikke kan se dig mere.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: