Modvind & pigtråd

Jeg kan ikke holde fingrene i ro. Det foregår med pensel, blyant, tusch og farver. Med kamera og lyd. Video, musik og sang. Den gode historie er dannelse, fascination, er meningsfuld. Jeg er et voksent legebarn på 56 år. Der er ingen grænser på mit indre fortæller kort. Ingen pigtråd og skyttegrave. Men, masser af modstand er der. Det skal der være. En god historie kræver modvind – man må søge lykken imod strømmen. En gang i mellem sætter jeg frø. På et leje af håb. Jeg kan undervise i det sågar. Historiefortælling. Hvad er din? Historie?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: