CV

Irish Independent, Europ Magazine, STERN, Hamburger Abendblatt, NTB, AftonPosten, Dagbladet, På Norske Vinger, Norske Ældre Sagen, Svensk WWF, Scanorama, Bornholms Tidende, Politiken, Berlingske Tidende, Weekend Avisen, BT, Ekstra Bladet, Jyllands Posten, Det Fri Aktuelt, DR1, DR Radio Syd, DR Regionalen, Radioavisen, DR Kanal 94, DR Nordjyllands Radio, DR Østjyllands Radio, TV2, TV2 Fyn, Århus Stiftstidende, Vejle Amts Folkeblad, Sjællands Tidende, Næstved Tidende, Midtjyllands Avis, JydskeVestkysten,, Holbæk Amts Venstreblad, Herning Folkeblad, Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Bornholms Tidende, Børsen, Ritzaus Bureau, Den Liberale Presse, Børsens Nyhedsmagasin, Ældre Sagen, Well Done, Vores Børn, Vi Unge, Ungdom & Idræt, Ugebladet Søndag, TIPS-Bladet, Textil & Beklædning,Sælgeren, Sygeplejersken, Stof & Saks, Smag & Behag, Skoven, Samspil, Rapport, Psykolog Nyt, NNF-arbejderen, Natur og Miljø, Månedsmagasinet IN, Musikeren, MOTOR, Maleren, Magisterbladet, Mad og Bolig, Kvindernes Fagblad, Kommunalbladet, Jæger, Journalisten, Job og Børn, DGI, Maersk Air Magazine, Ingeniøren, Idrætslive, Hotel Restaurant og Turisme, Danmarks Turistråd, HK Magasinet, HK Industri, Hjemmet, Hendes Verden, HELSE, Fritidsliv, Forældre & Børn, Folkeskolen, FOA Ansatte, Fiskeri Tidende, Finans, Femina, Familie Journalen, Fagligt Forsvar, Fagbladet TIB, Eurowoman, Euroman, Danske Malermestre, Danske Kommuner, Dansk Told & Skat, Danmarks Turistråd, Cyklister, Civiløkonomen, Bådnyt, Bådmagasinet, Børn & Unge, Bilen Motor og Sport, ASFALT, Alt om Mad, Alt for Damerne, P1, kultur Nyt, Refleks, Orientering, DokumentarP1, B&U, P4, P3, Svensk Forsvar, Helsingin Sanomat, DRK,….m.m.

En stolt fodbolddreng

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: